«Вишуканість, креативність та неповторність». Луцький університет презентував свій логотип

«Вишуканість, креативність та неповторність». Луцький університет презентував свій логотип

У Луцькому національному технічному університеті презентували ребрендинг вишу. Зокрема розробили новий логотип навчального закладу.

Презентація відбулася 13 березня, повідомляє Волинська газета.

«Те, що сьогодні ми презентуємо, це не просто Луцький НТУ чи Волинь. Це справжня перспективна, креативна і конкурентна Україна. Це те, що несоромно показати нашим колегам з-за кордону. Нам давно натякали, що раз ми рухаємося до касти успішних елітних університетів, нам варто демонструвати не лише рівень випускника, а й рівень презентабельності. Тож ми прислухалися до цих побажань, і сьогодні я маю честь і приємність вам презентувати невеличку частину тої складової, яка буде охоплювати наш брендбук», – зазначив ректор Луцького НТУ Петро Савчук.

Очільник вишу наголосив, що було розроблено лише новий логотип, герб же залишився без змін.

За словами професорки Олени Ковальчук, яка займається комунікаційною складовою, робота з ребрендингу розпочалася ще у 2018 р. Сам проєкт реалізовувався за підтримки Британської ради та сприяння Міністерства освіти і науки України разом з Інститутом педагогічної освіти.

Аби зрозуміти, яким бачать університет його студенти, було проведено аналітичні дослідження. В опитування взяли участь більше 70 % тих, хто навчається.

А наприкінці 2019-го було оголошено корнкурс творчих робіт серед студентів вишу для розробки нового лого. Серед робіт спочатку виділили 10 найкращих, потім шляхом голосування було обрано три, і в фіналі – визначився переможець.

Ним став студент факультету дизайну Дмитро Березюк.

«За основу я вирішив взяти все, що може пов’язувати наш університет, Луцьк і Волинь між собою. Це геральдичний герб Волині, ключик з теперішнього логотипу м. Луцька і вежу замку Любарта», – розповідає хлопець.

Основним кольором вишу став колір «індиго» (темно-синій), який, як стверджують, означає вишуканість, креативність та неповторність.

Найближчим часом в одному з корпусів ЛНТУ, де знаходиться приймальна комісія,  буде розміщено сувенірний магазин. Продукцію обіцяють найрізноманітнішу: від павербанків та USB-флеш накопичувачів, екосумок та блокнотів до унікальних товарів.

Читати також: Депутати затвердили логотип і гасло міста Володимира-Волинського


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку встановлять «розумні» зупинки. Де?
Наступна новина Євро-2020 перенесуть на 2021 рік, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини