Візьмуться за дорогу з Луцька до Липин, яку ні разу не ремонтували. ФОТО

Візьмуться за дорогу з Луцька до Липин, яку ні разу не ремонтували. ФОТО
Фото ілюстративне

Цьогоріч відремонтують дорогу від села Липини до вул. Єршова у Луцьку. Нині на ремонт автошляху протяжністю 0,9 кілометрів  виготовляють проектно-кошторисну документацію.

Про це повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Дорога  до автобазару, тож у ПКД врахують, що дорожнє полотно повинне витримувати великовагову техніку. Слід зазначити, що побудована вона ще у 70-80-ті роки, коли будувався промисловий район міста Луцька, і відтоді ні разу не ремонтувалася.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За 11 мільйонів гривень у Луцьку капітально відремонтують перехрестя

«На сьогодні для нас і для Луцька ця дорога на перспективу має дуже важливе стратегічне значення, тому що відремонтована дорога дозволить розвантажити автотрафік і Луцька, і Липин. Позаяк її покриття повинне буде витримувати важковаговий транспорт, то вартість буде відповідна. Думаю, в межах 10-12-ти мільйонів гривень. Будемо працювати з державою та містом, щоби віднайти на цю дорогу кошти і відремонтувати», - зазначив голова Липинської ОТГ Бодган Гусак.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У селі на Волині візьмуться за дорогу, яка не бачила ремонту десятки років. ФОТО

На думку голови облдержадміністрації Олександра Савченка, ця громада є яскравим прикладом успіху реформи децентралізації, адже завдяки об’єднанню змогли акумулювати кошти на ремонт дороги, яка з’єднуватиме навколишні населені пункти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Рожищі виловили бродячих псів. Забрали навіть самку зі щенятами. ФОТО
Наступна новина Старе кладовище, церква і закинуті хати: лучанин подорожує невідомими місцями Волині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини