Владика Михаїл відвідав храм у Рожищі. ФОТО

Владика Михаїл відвідав храм у Рожищі. ФОТО

Сьогодні, у день свята Введення в храм Пресвятої Діви Марії, у Рожищі відзначають 80-у річницю заснування храму Архістратига Михаїла. На честь відзначення поважної дати на парафію здійснив архіпастирський візит митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інформують в Рожищенській громаді. 

Хлібом-сіллю та щирими зиченнями вітали Владику юні парафіяни.

Опісля митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну літургію з нагоди дванадесятого свята – Введення в храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії та ювілею храму. Співслужили Владиці священники Рожищенського благочиння.

Піднести спільну молитву до Господа в день величного свята разом з духовним наставником за Божу опіку для неньки-України, за українських захисників, за наближення Перемоги зійшлося чимало жителів міста та довколишніх сіл. Долучився до відзначення поважної дати заснування храму і Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські медики вночі врятували чоловіка з інфарктом
Наступна новина Пішов з життя знаний волинянин, депутат селищної ради, який воював на Сході, Василь Мазурик
Останні новини
Схожі новини