Як владику Михаїла вітали з днем народження. Дивіться у фото

Як владику Михаїла вітали з днем народження. Дивіться у фото

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл з нагоди свого дня народження очолив Божественну літургію у кафедральному соборі Святої Трійці. Народився Михаїл 9 травня, а святкування провели 10 травня. 

За богослужінням із високопреосвященним правили: єпископ Херсонський і Каховський Борис (Харко), канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, ректор Волинської православної богословської академії протоієрей Володимир Вакін, декани, інше духовенство єпархії. У спільній молитві взяли участь військові капелани, намісниці монастирів нашого краю, викладачі та вихованці ВПБА, миряни. Співав архієрейський хор «Оранта», – йдеться на сторінці єпархії. 

Від священнослужителів та всіх вірних єпархії вітальне слово промовив канцлер протоієрей Микола Цап. Він, зокрема, зазначив: «Цього року виповнюється 25 літ, як Ви, владико, прийняли чернецтво і повністю присвятили своє життя служінню Богові та українському народові в єпископському сані. За час Вашого правління єпархією кількість українських парафій зросла до 160. Вами особисто освячено 112 нових храмів».

Як святкували минулоріч – дивіться тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські депутати пропонують заборонити УПЦ МП
Наступна новина Киву оголосили у міжнародний розшук
Останні новини
Схожі новини