ВНУ пропонує безкоштовне навчання студентам вишів із зони бойових дій

ВНУ пропонує безкоштовне навчання студентам вишів із зони бойових дій

Минуло два тижні, відколи у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відновлено навчання. 74% студентів систематично доєднуються до занять – це більше, ніж у ковідні часи.

Це засвідчує, що студенти хочуть здобувати якісну освіту, зазначив ректор Лесиного вишу Анатолій Цьось, – пише ІА «Волинські новини».

Він інформував, що навчальний процес забезпечено повною мірою, а науково-педагогічний персонал активно працює зі студентами.

«Усі практики лишаються до виконання цього року. Ніякого перенесення не буде. Практики можна проходити і за місцем проживання, і в різних структурних підрозділах нашого університету. Прошу звернути особливу увагу на випускні роботи», – закликав студентів ректор.

ВНУ також надає освітню послугу студентам із закладів вищої освіти тих регіонів, де тривають активні бойові дії. На сайті вишу доступна електронна реєстрація. Охочі вже доєднуються до навчального процесу. Після закінчення навчання таким студентам видадуть академічні довідки встановленого зразка, за допомогою яких вони зможуть зарахувати той чи той предмет у своєму університеті.

Студенти закладів вищої освіти, розташованих у зоні проведення бойових дій, можуть отримати освітні послуги у ВНУ безоплатно відповідно до «Тимчасового порядку надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти з територій, де ведуться активні бойові дії».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкриють ще одну соціальну їдальню для переселенців
Наступна новина Завтра у Луцьку прощатимуться з трьома загиблими Героями
Останні новини
Схожі новини