«Волинь» ледь не обіграла «Дніпро-1». ВІДЕО

«Волинь» ледь не обіграла «Дніпро-1». ВІДЕО
«Волинь» зіграла із «Дніпром-1»

У центральній зустрічі 21-го туру луцька «Волинь» ледь не обіграла команду «Дніпро-1» із Дніпра.

Гра відбулася 3 квітня у Луцьку на стадіоні «Авангард», пише UA-футбол.

Повідомляють, що центральний поєдинок 21-го туру у другому за силою українському дивізіоні виправдав очікування і вийшов не просто наполегливим, але і вельми змістовним в плані творчої гри.

Уже до перерви суперники обмінялися точними ударами. Причому якщо «хрестоносці» просто використали шанс після стандарту, в чому традиційно сильні, то гості забили красивий м'яч, завдяки комбінаційним діям центру поля.

Ігор Загальський знайшов свого тезку Когута поперечною передачею і той метрів із 25-ти спрямував м'яч точно в «дев'ятку».

Відігратися господарі зуміли через кілька хвилин, коли на подачу зі штрафного зліва відгукнувся Младен Бартулович на ближній штанзі. Хорват у падінні головою продовжив подачу в центр воротарського, де Валерій Болденков вбив круглого в сітку.

Наприкінці тайму Кожанов і зовсім міг виводити «Волинь» уперед, але вдарив трохи неточно.

Читати також: «Волинь» забила «Сумам» сім м'ячів. ВІДЕО

Судив цей матч Олександр Шандор, який недавно викликав шквал обурення фанатів «Прикарпаття» за три видалення в матчі іванофранківської команди з «Колосом». Однак, як показала сьогоднішня зустріч, у молодого рефері така лінія поведінки. Він ні секунди не сумнівався, коли видаляв Ігоря Когута за симуляцію, точніше пред'являв йому «гірчичник», який виявився для дніпровського голеадора другим.

Після цього епізоду хід матчу змінився діаметрально: підопічні Михайленка сіли низько в надії зберегти нічийний рахунок, «Волинь» же почала створювати момент за моментом. У перших двох епізодах наконечником атак господарів ставав Ігор Карпенко, але обидва рази йому не щастило з реалізацією. Потім у Ростислава Волошиновича був супер-шанс, коли суперники не змогли розрядити обстановку біля своєї штрафної. Але знову м'яч пройшов у лічених сантиметрах від дальньої штанги.

Правда хвиля атак хлопців Андрія Тлумака поступово зійшла нанівець, а потім склади і зовсім зрівнялися. Василь Курко був вилучений за фол у центрі поля, у нього також до цього була жовта картка в пасиві, тому поточна стала вже другою.

У підсумку лідер втратив два очки, але його перевага над переслідувачами й далі солідна (12 балів). «Волинь» залишається на п'ятому місці з 34 очками в активі.

«Волинь» – «Дніпро»-1 – 1:1 (1:1).

Голи: Болденков (21) – Когут (12).

«Волинь»: Когут Б., Сімінін, Горопевшек, Болденков, Западня, Курко, Бартулович (Зінкевич 79), Хагназарі, Кожанов, Волошинович (Козьбан 89), Карпенко (Климець 61).

«Дніпро-1»: Юрчук, Романюк, Лопирьонок, Логінов, Шаповал, Загальський, Чічіков (Очігава 63), Когут, Кузик (Польовий 90+1), Назаренко (Сніжко 31), Куліш (Кожушко 65).

Попередження: Курко (32); Волошинович (41); Сімінін (74); Курко (76); Болденков (90) – Романюк (20); Когут (23); Когут (52); Загальський (83).

Вилучення: Курко (76) – Когут (52).

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підсумки першого туру виборів і прогнози на другий – у «Протилежному погляді». ВІДЕО
Наступна новина Волинський фермер капустою засаджує 57 гектарів землі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини