Волинь - перша у командному заліку на зимовому чемпіонаті зі спортивної ходьби

Волинь - перша у командному заліку на зимовому чемпіонаті зі спортивної ходьби

10-11 березня в Луцьку відбувся зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів.

За підсумками змагань зі спортивної ходьби волинські спортсмени стали найкращими в командному заліку, випередивши легкоатлетів із Київської та Сумської областей, які посіли друге та третє місця відповідно.

Підсумком першого дня змагань стало вручення нагород переможцям на дистанції 20 кілометрів (молодь та чоловіки) та 10 кілометрів (юніорки).

Срібну нагороду на дистанції 10 кілометрів серед юніорок посіла волинянка Дарина Касян, а золото здобула також представниця Волині Яна Фарина.

Срібну нагороду на дистанції 10 км серед юніорів здобув Андрій Синдюк. Всі спортсмени представляють Любешівську ДЮСШ.

На дистанції 20 км серед молоді золоту нагороду здобув Віктор Шумік, серед чоловіків на даній дистанції призове третє місце зайняв Іван Банзерук. Обидва спортсмени є учнями Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.

На другий день змагань на дистанції у 20 кілометрів серед жінок бронзу здобула Валентина Мирончук, а золото – Надія Боровська. Обидві учениці ШВСМ.

На дистанції 35 кілометрів серед чоловіків бронзову нагороду здобув учень обласної школи вищої спортивної майстерності Ігор Сахарук.

 На дистанції 5 кілометрів серед дівчат третє місце посіла вихованка Любешівської ДЮСШ Анна Янцевич.

Цей чемпіонат є відбірковим змаганням на командний чемпіонат світу зі спортивної ходьби, який 5-6 травня відбудеться в Китаї. Тож атлети, які вибороли перемогу, потраплять у склад жіночої, чоловічої та юніорських збірних. Від Волинської області на командний чемпіонат світу потрапило 8 спортсменів – Яна Фарина, Дарина Касян, Андрій Синдюк, Віктор Шумік, Іван Банзерук, Валентина Мирончук, Надія Боровська, Ігор Сахарук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Ягодині» попередили спробу бізнесмена ухилитись від сплати митних платежів
Наступна новина Невдала спроба самогубства: волинянин вистрелив собі у голову
Останні новини
Схожі новини