«Волинь» планує вийти до Прем’єр-ліги

«Волинь» планує вийти до Прем’єр-ліги

За підсумками нинішнього чемпіонату Луцька «Волинь» має намір повернутися до Прем’єр-ліги.

Про це заявив головний тренер луцького клубу Андрій Тлумак, - повідомляє ВолиньPost.

Читайте також: Хорватський футболіст Віда вибачився за «Слава Україні!» ВІДЕО

Своїми думками про майбутнього суперника в другому попередньому раунді Кубку України поділився головний тренер луцької «Волині» Андрій Тлумак: 

«Незважаючи на те, що «Таврія Сімферополь» виступає в другій лізі, про недооцінку суперника не може бути й мови. Тим більше, що в цій команді не бракує досвідчених виконавців, особливо не треба представляти й керманича — Сергія Шевченка, професійні якості якого мені добре відомі. Звичайно, ми обов’язково врахуємо бажання футболістів «Таврії Сімферополь» порадувати своїх уболівальників у поєдинку з командою, що посідає більш високе місце в табелі про ранги. Із власної практики пам’ятаю, яким мотивованим виходив на півфінальний кубковий матч із київським «Динамо», захищаючи ворота «Карпат», які тоді, у 2006 році, грали в першій лізі». 

Читайте також: Модель з Луцька чекає дитину від відомого футболіста. ФОТО

«Я не приховую, що у «Волині» амбітні плани. За підсумками поточного сезону ми хочемо повернутися до еліти, але задля цього не збираємося жертвувати виступом у розіграші Кубка. До того ж у нас довга лава запасних, і в усіх буде нагода проявити себе, хоча не виключено, що до закриття трансферного вікна ми підсилимося ще кількома кваліфікованими новачками», - відзначив тренер. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни з 14 бригади взяли участь в параді на Луганщині. ФОТО
Наступна новина На чемпіонат світу з веслування поїдуть волиняни
Останні новини
Схожі новини