«Волинь» в останні хвилини здобула перемогу. ВІДЕО

«Волинь» в останні хвилини здобула перемогу. ВІДЕО
«Волинь» здолала «Ігнулець» (фото - UA-Футбол)

У поєдинку 25 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги луцька «Волинь» виграла у команди «Інгулець» із села Петрове Кропивницької області з рахунком 2:1.

Гра відбулася 25 квітня на луцькому стадіоні «Авангард», повідомляє UA-Футбол.

Як ідеться у повідомленні, з мотивацією у гостей виникли проблеми. «Хрестоносці» перегравали їх на всіх ділянках поля, а під кінець першого тайму закономірно втілили свою перевагу в гол.

Атаку правим флангом розігнав Денис Кожанов, потім півзахисник зробив навіс на Карпенка, Ігор зупинив м'яч і скинув під набігаючого Сергія Сімініна, а останній невідпорним ударом пробив під поперечину.

Другий тайм «Волинь» почала так, нібито це їй, а не супернику, потрібно було відіграватися. Розмашисті атаки по всьому фронту, за якими суперник рішуче не встигав і тільки диво врятувало ворота Ситникова від другого голу вже у дебюті вирішальної половини матчу.

Тим більш несподіваним став гол, забитий «Інгульцем» у результаті активних дій Мішуренка. Форвард гостей на правому фланзі обігрався з Запорожцем і віддав на Січінаву, який вразив володіння Когута сильним ударом з лінії штрафного майданчика.

Гості не думали про перемогу, а після вилучення Ковальова і поготів. Проте утримати нічийний рахунок також не змогли, пропустивши після кутового на останніх хвилинах.

Подача Кожанова знайшла на дальній штанзі Болденкова, Валерій скинув партнеру по центру оборони, Михі Горопевшеку, який потрапив точно в сітку. При цьому в гольовому епізоді Болденков отримав травму.

Перемога дозволила «Волині» впритул наблизитися до зони стикових матчів.

«Інгулець» же тепер може зосередитися на підготовці до фіналу Кубка, адже відставання від «Металіста 1925» становить 15 очок за втраченими.

«Волинь» – «Інгулець» – 2:1 (1:0).
Голи: Сімінін (44); Горопевшек (83) – Січінава (61).
«Волинь»: Когут, Сімінін, Горопевшек, Болденков, Цюпа, Курко, Бартулович (Зінкевич 46), Хагназарі (Петько 86), Кожанов (Климець 90+1), Западня (Волошинович 66), Карпенко (Козьбан 88). 

«Інгулець»: Ситников, Запорожець, Клименко (Сула 88), Мішуренко (Кен Елла 84), Піднебенной (Козак 55), Павлов, Балан, Щедрий, Січінава (Акименко 64), Ковальов, Синьогуб.

Попередження: Карпенко (15); Хагназарі (30); Горопевшек (59); Кожанов (63) - Ковальов (59).

Вилучення: Ковальов (71).

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку призовників проводжали до війська. ФОТО
Наступна новина У Ковельську лікарню купили надпотужний томограф. ФОТО
Останні новини
Схожі новини