Як у Луцьку призовників проводжали до війська. ФОТО

Як у Луцьку призовників проводжали до війська. ФОТО
Урочисті проводи до війська (фото зі сторінки Волинського військового комісаріату у Facebook)

У Луцьку до українського війська провели молоде поповнення.

Урочистості відбулися 24 квітня у Волинському обласному військовому комісаріаті, повідомляють на сторінці комісаріату у Facebook.

На стройовому плацу обласного збірного пункту Волинського облвійськкомісаріату, де відбувались урочисті заходи, з цією знаменною подією у житті майбутніх військовослужбовців привітав військовий комісар Волинського обласного військового комісаріату полковник Роман Кулик, а також представники місцевої влади, ветеранських організацій та духовенство, яке благословило молодих волинян на ратну службу. 

Роман Кулик запевнив родини, що їх діти проходитимуть військову службу у пунктах постійної дислокації військових частин та не залучатимуться до проведення Операції об’єднаних сил на сході України.

Із напутнім словом до призовників звернувся голова Луцької Спілки воїнів АТО Олег Кобилинський.

А особливо зворушливо молоде поповнення сприйняло слова матері – Любові Кухарець, яка в цей день відправляла до війська двох своїх синів – Максима та Сергія.

Історія цих хлопців варта наслідування, адже Максим вирушав на службу за повісткою, а Сергій, хоч йому 19 років і, відповідно, мав відстрочку, вирішив підтримати брата на піти на військову службу разом із ним. І тепер двоє братів будуть служити разом в Дерсатно-штурмових військах Збройних сил України.

Увазі присутніх було представлено показовий виступ кінологічного підрозділу Нацгвардії та дефіле оркестру Нацгвардії. Також була розгорнута виставка зразків військової зброї.

По завершенню урочистостей призовники вперше прокрокували військовим урочистим маршем.

Загалом за період весняного призову, у квітні – червні цього року, військовий однострій мають одягнути 595 молодих волинян.

Військову службу вони проходитимуть у Збройних силах України (299 чоловік), Національній Гвардії України (145 чоловік), Державній прикордонній службі України (140 чоловік) та Державній спеціальній службі транспорту (11 чоловік).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «То ж свято йде»: волинянка перед Великоднем мусить поприбирати у 13 хатах. ВІДЕО
Наступна новина «Волинь» в останні хвилини здобула перемогу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини