«Волинь» впевнено перемогла «Гірник-спорт». ВІДЕО

«Волинь» впевнено перемогла «Гірник-спорт». ВІДЕО
http://www.fcvolyn.net

У матчі 15-го туру Чемпіонату України з футболу луцька «Волинь» обіграла команду «Гірник-спорт» із Горішніх Плавнів із рахунком 5:3.

Гра відбулася 27 жовтня на стадіоні «Авангард», повідомляє UA-Футбол.

Матч у Луцьку активніше розпочали господарі, які вже під кінець першої десятихвилинки відкрили рахунок. Денис Кожанов навісив з кутового праворуч, і захисник Валерій Болденков сильно пробив головою в нижній кут воріт суперника.

У відповідь гості провели атаку правим флангом, яка закінчилася скиданням партнера на Богдана Боровського, і той потужно пробив у кут воротаря, помилка Неділька очевидна.

Слід сказати, що саме правим краєм «Гірник-Спорт» проводив більшість своїх атак до перерви.

За кілька хвилин у штрафному «гірників» зоряне тріо «хрестоносців» розіграло багатоходівку. Після фінта і пасу Яковлєва Сіаваш Хагназарі прострілив на дальню штангу, де Младен Бартуловіч оформив дебютний для себе гол у складі «Волині».

Правда, атака у відповідь знову була пропущена лівим флангом захисту господарів. Два Андрії, Єфремов і Шевчук, закінчили комбінацію красивими діями останнього, який пробив п'ятою з-під опорної ноги.

Під завісу першого тайму відразу два захисники «Волині» помилилися у власній штрафній, і Андрій Фаюк з радістю скористався цим подарунком, перекинувши воротаря. Василь Курко в цьому епізоді банально не влучив у м'яч, чим ввів у ступор Міху Горопевшека, який пропустив м'яч у себе між ніг.

Василь виправдав своє чесне ім'я у другому таймі, зрівнявши рахунок у першій його третині.

Потім небезпечні моменти були у Горопевшека, який влучив у поперечину, і Бартуловіча, що пробивав впритул. Але в цій ситуації відмінно зіграв воротар.

Зате не зміг Данкович виручити повторно після того, як відбив удар Климця, але тут як тут опинився Дмитро Козьбан, який доправив м'яч у сітку.

«Волинь», яка і без того чинила тиск на суперника весь другий тайм, після цього цілком заволоділа ініціативою і могла забивати ще кілька разів.

Реалізував свій момент Ігор Карпенко, який утік на побачення з воротарем практично з центра поля.

Наприкінці міг збільшити свій бомбардирський рахунок і найкращий голеадор Першої ліги Денис Кожанов. Півзахисник сам заробив пенльті, увірвавшись у штрафний майданчик з правого флангу. Але з його ударом в блискучому стрибку впорався Роман Данкович. 

«Волинь» – «Гірник-Спорт» 5:3 (2:3).

Голи: Болденков (10); Бартулович (20); Курко (59); Козьбан (83); Карпенко (87) — Боровський (14); Шевчук (32); Фаюк (44).

«Волинь»: Неділько, Сімінін, Болденков, Горопевшек, Цюпа, Неплях (Зінкевич 64), Хагназарі (Карпенко 58), Бартуловіч (Климець 70), Яковлєв (Курко 36), Кожанов, Козьбан (Петько 85).

«Гірник-Спорт»: Данкович, Фаюк, Кравчук, Шевчук, Гончар (Власюк 3), Єфремов, Ямполь (Аксьонов 70), Корольков, Лозовий, Боровський, Бафталовський (Ходаковський 71).

Попередження: Козьбан (30) – Боровський (78); Лозовий (83).

На 90+1-й хвилині Кожанов не забив пенальті (воротар).

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці здобули 20 медалей на «Іграх Нескорених»
Наступна новина Лучанка розповіла, як вижила після поліомієліту. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини