Українці здобули 20 медалей на «Іграх Нескорених»

Українці здобули 20 медалей на «Іграх Нескорених»
https://www.facebook.com

На «Іграх нескорених» у Сіднеї українці здобули рекордну для країни кількість медалей.

За тиждень наші спортсмени 20 разів піднімалися на п'єдестал в Австралії. Зокрема, стали найкращими у веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, стрільбі з лука та легкій атлетиці, інформує 24 канал.

Українські спортсмени боролись за медалі у легкій атлетиці, стрільбі з лука, плаванні тощо. І раз за разом забирали призові медалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин має три медалі на «Іграх нескорених»

Підтримка наших вболівальників інколи перекрикувала навіть іноземних коментаторів.

Цього року українська збірна виборола 20 медалей: сім золотих, десять срібних та три бронзових. І так перевершила наш торішній результат.

Серед чемпіонів, та й учасників також, лише одна жінка – Майя Москвич. Вона вперше була на змаганнях такого рівня та одразу отримала 2 золота – серед новачків та в командному заліку збірної.

Українська команда збирається додому. У понеділок, 29 жовтня, їх можна зустріти в аеропорту «Бориспіль».

Довідково

Ігри нескорених – це змагання паралімпійського типу для ветеранів. Тут не завжди виступають профі, однак відбір у збірній – чималий.

Українська збірна в змагання брала участь вдруге. Цікаво, що склад команди повністю оновлений, бо за правилами не можна представляти країну кілька років поспіль. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь – у десятці найдешевших «м'ясних» регіонів
Наступна новина «Волинь» впевнено перемогла «Гірник-спорт». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини