Волинь – за крок до посилення карантину. Терміново скликають сесію облради

Волинь – за крок до посилення карантину. Терміново скликають сесію облради

Інтенсивність поширення коронавірусу, динаміка зростання кількості хворих та швидкість заповнення лікарняних ліжок свідчать про небезпеку запровадження на Волині «жовтої» карантинної зони.

Відтак, скликають позачергове засідання сесії обласної ради, яке відбудеться у понеділок, 20 вересня, початок о 14.00 годині, – повідомляє пресслужба облради.

У зв’язку з цим голова обласної ради Григорій Недопад ініціює скликання позачергової сесії. Перше і головне питання – аналіз готовності медичних закладів області до викликів нової хвилі епідемії, визначення організаційних, ресурсних та фінансових потреб.

Читайте також: В Україні встановили нові правила карантину. Куди не пускатимуть без щеплення

Депутати заслухають звіти керівників: управління охорони здоров’я облдержадміністрації, Волинської обласної клінічної лікарні та обласної інфекційної лікарні.

На підставі аналізу будуть прийняті рішення, які дозволять завчасу підготуватися до епідемічного піку та карантинних обмежень.

Нагадаємо, на Волині – 169 нових хворих на коронавірус


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині ремонтують ще одну частину дороги на Шацьк
Наступна новина У Луцьку дитина та двоє дорослих отруїлись чадним газом
Останні новини
Схожі новини