Волинь закликають відкрити містобудівну документацію

Волинь закликають відкрити містобудівну документацію
фото ілюстративне, джерело: http://kordon.in.ua

Якісна та доступна містобудівна документація - це можливо.

Вже більше півроку в Україні працює pMAP – єдиний державний веб-ресурс для пошуку та зручного доступу до містобудівної документації, – йдеться у сторінці у Facebook заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лева Парцхаладзе.

«Тепер справа за регіонами. Вони мають неабияку можливість покращити інвестиційну привабливість, оприлюднивши відповідну інформацію на порталі рМАР», – йдеться у дописі.

 Декілька областей вже зробили перші кроки у відкритті містобудівної документації. Але більшість регіонів поки що не може нічим похвалитися.

«На початку вересня разом з BRDO опублікуємо рейтинг відкритості областей щодо якості та доступності схем планування. І до цього часу регіони ще можуть покращити свої результати, зробивши свою область привабливою для інвесторів та відкритою для громадян», – наголошує Парцхаладзе

 

Якісна та доступна містобудівна документація - це можливо. Вже більше півроку в Україні працює pMAP (pmap.minregion.gov.ua) - єдиний державний веб-ресурс для пошуку та зручного доступу до містобудівної документації. Ми створили його спільно з Офіс ефективного регулювання. Тепер справа за регіонами. Вони мають неабияку можливість покращити інвестиційну привабливість, оприлюднивши відповідну інформацію на порталі рМАР. Декілька областей вже зробили перші кроки у відкритті містобудівної документації. Але більшість регіонів поки що не може нічим похвалитися. ‼️На початку вересня разом з BRDO опублікуємо рейтинг відкритості областей щодо якості та доступності схем планування. І до цього часу регіони ще можуть покращити свої результати, зробивши свою область привабливою для інвесторів та відкритою для громадян. Тому прошу всіх активізуватися і не зволікати! Детальна інструкція, що потрібно робити, тут: http://pmap.minregion.gov.ua/index.php?r=map/instruction&type=region. - с Геннадій Зубко, Елена Шуляк, Сергій Білоус, Олексій Гончарук (Oleksiy Honcharuk), Олександр Савченко, Максим Степанов (Maksym Stepanov), Юлія Світлична, Hennadii Moskal, Степан Барна, Валерій Головко (Valeriy Golovko), Oleg Synyutka, Микола Клочко, Андрій Гордєєв, Валерий Кулич (Valeriy Kulich), Yurii Harbuz, Константин Брыль, Олексій Муляренко, Юрій Ткаченко, Валерій Коровій, Ігор Гундич, Паранюк Ярослав, Валентин Резніченко, Олексій Савченко

Posted by Lev Partskhaladze on Monday, 20 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місцеві бюджети Волині отримали майже 200 мільйонів плати за землю
Наступна новина Повідомили, які вулиці Луцька перекриють на День Незалежності та День Прапора
Останні новини
Схожі новини