«Волинь-АТО» тримає лідерство в дивізіоні «Захід» Чемпіонату України

«Волинь-АТО» тримає лідерство в дивізіоні «Захід» Чемпіонату України

Черговий тур Ліги учасників АТО у дивізіоні «Захід» приніс нашим вболівальникам зустріч між командами, які представляють Волинську область: «Миротворець» (Любомль) та «Волинь АТО» (Луцьк).

Це вже другий матч між представниками Волині у цьогорічному розіграші – у першому колі команди зустрічалися у Боратині, й лучани перемогли гостей із Любомля 8:1, – пише ВолиньSport.

Наразі команди виконують абсолютно різні турнірні завдання – «Миротворець» розташувався ближче до середини турнірної таблиці, натомість «Волинь АТО» бореться за чемпіонство у дивізіоні. Тож, враховуючи вже згаданий результат попереднього матчу, а також те, що гостям з обласного центру конче треба поліпшувати різницю забитих-пропущених м’ячів, матч обіцяв бути результативним.

Зі стартовим свистком гості відразу пішли вперед, намагаючись забити швидкий гол. В свою чергу, «миротворці», розуміючи, що «першим номером» проти фаворита протистояння не дуже то й пограєш, свідомо віддали ініціативу, розраховуючи на контратаки. Моменти біля воріт господарів виникали один за одним, але «волинян» щоразу підводила реалізація – м’яч вперто не бажав залітати до сітки воріт.

Але поступово ставало зрозуміло, що вічно продовжуватися так не може, все-таки різницю у класі команд було видно неозброєним оком. Хоча ж до свистка на перерву рахунок не змінився.

Відразу після поновлення гри наступила кульмінація – на 34-й хвилині нападник «Волині» Леонід Єфремов, пройшовши по флангу, змістився в центр та красивим обвідним ударом послав м’яч у дальній кут воріт. Ще через десять хвилин той таки Єфремов оформив дубль, влучно пробивши головою після подачі з флангу.

Остаточний рахунок у матчі поставив «волинянин» Володимир Горохоль, який вийшов на заміну. Його удар практично в самісіньку «дев’ятку» воріт господарів на 51-й хвилині став ефектною «крапкою» у цій непростій та цікавій грі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Волинь-АТО» виграла на Житомирщині

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині трактор поруйнував дорогу. ФОТО
Наступна новина Розповіли, чим здивує «Поліське літо з фольклором» цьогоріч. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини