«Волинь-АТО» виграла на Житомирщині

«Волинь-АТО» виграла на Житомирщині

«Волинь-АТО» провів черговий матч Всеукраїнської Ліги учасників АТО. Цього разу атовці грали на виїзді проти ФК «Звягель АТО ЗСУ» у місті Новограді-Волинському Житомирської області.

Матч відбувся 28 липня, – пише ВолиньSport із посиланням на інформацію луцького клубу.

Ця команда у певному розумінні є дебютантом поточних змагань та в силу певних обставин приєдналася до когорти футбольних колективів дивізіону «Захід» лише після фактичного завершення першого кола. Проте «звягельці» справили непогане враження, хоча у грі проти одного з лідерів Західного дивізіону шансів у них було малувато.

Матч обидві команди почали з такої собі розвідки: гості не понеслися відразу вперед, а старалися знайти слабкі місця в обороні суперника, господарі ж діяли обережно, придивляючись до суперника. Перший тайм нічим особливим не запам’ятався, хоча декілька моментів у гостей все ж таки було.

Після перерви ігрова перевага «волинян» стала більш відчутною, вони більше контролювали м’яч та агресивніше йшли вперед. Про це свідчить, зокрема те, що за неповних 7 хвилин другого тайму, гравці «Волині» подали 5 кутових.

На 54-ій хвилині матчу настала кульмінація – півзахисник «Волині» Ігор Заболотний вдало зіграв на підборі та метрів з 15-ть влучно послав м’яч у ворота суперників, принісши, як з’ясувалося згодом, перемогу своїй команді.

Відігратися у звягельців вже не було ні часу, ні можливості. Чергова перемога «Волинь АТО», яку простою аж ніяк не назвеш.

А вже наступних вихідних, у суботу, 4 серпня, ФК «Волинь-АТО» прийматиме вдома ФК «Гоща АТО». Команді необхідна підтримка!

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Волинь-АТО» позмагається з львів’янами за срібло

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанки влаштували «шоколадну вечірку» задля благодійності. ФОТО
Наступна новина Лучан кличуть на автограф-сесію з зірками Lux FM Party Tour
Останні новини
Схожі новини