Лучанки влаштували «шоколадну вечірку» задля благодійності. ФОТО

Лучанки влаштували «шоколадну вечірку» задля благодійності. ФОТО
фото з допису в Facebook

У Луцьку під час благодійної вечірки збирали гроші хворій дівчинці.

Про це в себе на сторінці у Facebook написала фотограф Катерина Арендарчук.

«От чесно! Завжди думала, що ДОПОМОГТИ комусь в біді, то не є дуже легко – адже буває таке, що допомогти хочеться, але виділити якусь грошову суму з бюджету не завжди є можливість. А ось вчора переконалась, що все можна зробити набагато легше, якщо просто зробити свою звичайну роботу на користь комусь. Так, вчора ми збирали гроші для маленької дівчинки Марічки у якої хвороба Віллебранда!» – йдеться в її дописі.

Зокрема Катерина Арендарчук розповідає, що під час «Шоколадної вечірки» учасниці грали в гру «Емоційна Мафія», яку проводила талановитий коуч, психотерапевт Марія Бугаєнко, ласували надзвичайно смачними і корисними цукерками від Оленки Турченюк.


«Смакували смачнющі десертики (я ледь що язика не з’їла) від Наталочка Курилюк! А ще вегетаріанські суші від Наташа Агеева. А також будь хто міг долучитись, придбати собі косметику або прикраси, а виручені гроші з продажів і за всі ці розваги і приємності також підуть на лікування та реабілітацію маленької Бубочки....» – додає вона.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Трирічній волинянці потрібна дороговартісна операція. ВІДЕО

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Барвисте небо над Луцьком: 9 фото
Наступна новина «Волинь-АТО» виграла на Житомирщині
Останні новини
Схожі новини