Волинська облрада підготує звернення до нардепів про заборону гей-парадів

Волинська облрада підготує звернення до нардепів про заборону гей-парадів
джерело фото: static.espreso.tv

Від Волинської обласної ради підготують звернення до народних депутатів, які представляють область у парламенті, про заборону пропаганди одностатевих стосунків.

Про це йшлося 30 серпня під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Члени комісії підтримали ініціативу щодо негайної необхідності розроблення та прийняття у Верховній Раді законопроекту, який заборонив би пропаганду і популяризацію різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей, зокрема у формі так званих «маршів рівності», «прайдів», «гей-парадів», «фестивалів квір-культури», тематичних матеріалів у засобах масової інформації.

Під час обговорення голова комісії, ректор Луцького НТУ Петро Савчук зауважив, що навпаки не треба робити ніяких обмежень. «Зворотній процес спрацьовує. Те, що заборонено, те завжди зацікавлює», – сказав він.

На його думку, краще проводити роз’яснювальну роботу з дітьми про те, що одностатеві стосунки – це шлях в нікуди, адже в таких парах не буде продовження роду. Також він зауважив, що варто формувати гуманне суспільство.

Врешті ініціативу підтримали 5 членів комісії, голова утримався. Проект рішення розглянуть на сесії обласної ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фрагменти теплого літечка від луцького фотографа
Наступна новина Заплановане – хоч плани й грандіозні – буде зроблено, – Савченко про субпроект
Останні новини
Схожі новини