Волинські фіскали встановили понад 360 порушень у реалізації лікеро-горілчаної продукції

Волинські фіскали встановили понад 360 порушень у реалізації лікеро-горілчаної продукції
фото ілюстративне, джерело: УНІАН

У ході 177 фактичних перевірок представників бізнесу на Волині встановили 361 порушення у сфері реалізації підакцизної продукції.

Про такі результати роботи у січні-серпні 2018 року інформує управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Окрім перевірок суб’єктів господарювання, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби в роздріб, волинські фіскали провели 3 фактичні перевірки дотримання законодавчих вимог оптовиками, котрі реалізують лікеро-горілчану продукцію.

Згідно рішень про застосування штрафних санкцій за допущені порушення платникам нарахували майже 3,2 мільйона гривень штрафних санкцій. Понад 2 мільйони гривень із застосованих штрафів вже надійшли до бюджету.

Саме постійний моніторинг ситуації на ринку реалізації підакцизної продукції та ефективний контроль позитивно впливають на стан надходжень акцизного податку, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, до загального фонду держбюджету на Волині з початку року сплачено 6.1 мільйона гривень акцизного податку, що на 1,7 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду торік. Надходження акцизного податку до спецфонду держбюджету склали майже 1,4 мільйона гривень, що на 978 тисяч більше минулорічних показників.   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Фотозони готуються, сукні прасуються»: показали, як готуються до «Осіннього балу». ФОТО
Наступна новина У Ковелі та селі поблизу через аварію немає води
Останні новини
Схожі новини