Волинські лісівники отримали відзнаки від військових

Волинські лісівники отримали відзнаки від військових

Троє лісівників отримали грамоти від українських військових.

Про це повідомляють на сайті ВОУЛМГ.

«За активну та незламну громадянську позицію, участь у спільних проектах цивільно-військового співробітництва, надану допомогу підрозділам оперативного командування «Північ» та цивільному населенню Луганської області під час проведення Антитерористичної операції, військово-патріотичне виховання молоді», – йдеться в тексті.

Зокрема таку нагороду отримали працівники державних лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ Олег Шандалко, Віктор Дубинка та Дмитро Хомченка.

Вручити грамоти прибув майор Вадим Ніколайчук, офіцер із взаємодії національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання учнівської молоді управління оперативного командування «Захід».

«Лісівники – надзвичайно потужна сила. Говорю це від щирого серця. Так само щиро дякую за те, що наша армія ніколи не має відмови від лісівників, коли виникає потреба у деревині для побудови бліндажів, коли необхідне паливо. Завжди є сприяння від лісівників і в розвитку в Україні національно-патріотичного виховання», – зазначив Вадим Ніколайчук та вручив нагороди.

Варто зазначити, що серед лісівників Волині – 63 працівники, які у різні роки цієї війни побували у зоні АТО. Переважна частина з них уже повернулися до роботи в лісі та на виробництві. Є такі, хто досі на передовій.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили центр психологічної допомоги учасникам АТО. ФОТО
Наступна новина Атовець з Волині поїхав на Марафон морської піхоти в США
Останні новини
Схожі новини