Волинські ОТГ дізналися секрети Facebook

Волинські ОТГ дізналися секрети Facebook

У Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар «Секрети роботи із Facebook для ОТГ. Медіаграмотність». 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

У вітальному слові радник з комунікацій Волинського ЦРМС Олена Кузьмич наголосила на важливості присутності і просування бренду об’єднаної територіальної громади у сучасному медіапросторі, зокрема, у соціальних мережах, наприклад, Facebook. 

А PR-менеджер Антон Бугайчук детальніше розповів присутнім про необхідність створення міфів про об’єднану територіальну громади, власних традицій, якісного контенту для піару ОТГ у соціальних мережах. Під час практичного завдання представники ОТГ розглянули кілька існуючих сторінок об’єднаних громад у соціальній мережі Facebook, приміром, яких помилок варто уникати і які позитивні практики варто поширювати. 

Також під час семінару присутні дізналися про те, як правильно розповідати про себе, про особливості соціальних мережтворення сторінки ОТГ у Facebook, про віральність, про те, як зробити пост у Facebook віральним, про #зрада і #перемога у соціальних мережах; медіачистоту у Facebook тощо.

Очікується, що під час наступних семінарів і тренінгів із комунікацій представники ОТГ розглянуть особливості роботи із фотографіями та елементарні навички роботи із Photoshop, комунікаційні стратегії тощо. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан залучать до святкового оформлення Театрального майдану
Наступна новина На 27 школу спрямують 7 мільйонів 200 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини