Волинські підприємці спрямували до місцевих бюджетів понад 212 мільйонів гривень єдиного податку

Волинські підприємці спрямували до місцевих бюджетів понад 212 мільйонів гривень єдиного податку
Фото ілюстративне, джерело - Дебет-Кредит

У першому півріччі 2018 року на Волині сплачено 212,4 мільйона гривень єдиного податку.

Таким чином, в області надходження цього податку перевищили минулорічні показники на 30,7 відсотка.

Про це повідомили у прес-службі ДФС області. 

Позитивна динаміка нині характеризує ситуацію зі сплатою єдиного податку як серед фізичних, так і юридичних осіб області.

«А це означає, що представники малого та частково середнього бізнесу, котрі працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, у своїй переважній більшості розуміють важливість сплати податків

Зверну Вашу увагу, що єдиний податок зараховується до місцевих бюджетів. Тому волинські підприємці щомісяця роблять свій фінансовий внесок у добробут територіальних громад», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що показники сплати податків малим бізнесом значною мірою відображають соціально-економічні тенденції в країні.

«Малий бізнес – найбільш вразливий з точки зору впливу негативних економічних тенденцій. Той факт, що показники сплати єдиного податку випереджують минулорічні, свідчить про певну стабільність у провадженні підприємницької діяльності та прийнятні податкові умови. Зі свого боку фахівці ДФС забезпечують якісний податковий супровід та консультаційну допомогу платникам», - підсумувала Світлана Савчук.

Як свідчить аналітика, підприємці - фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, спрямували до місцевих бюджетів 161,4 мільйона гривень, юридичні особи – 29,4 мільйона гривень, сільськогосподарські товаровиробники – 21,6 мільйона гривень єдиного податку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 17 липня: євро сильно подорожчав, долар трохи подешевшав
Наступна новина Відро замале: на Волині знайшли гігантського гриба. ФОТО
Останні новини
Схожі новини