Волинські працедавці спрямували на соцпотреби майже 2,7 мільярда гривень

Волинські працедавці спрямували на соцпотреби майже 2,7 мільярда гривень
фото ілюстративне, джерело: http://kyivobl.samopomich.ua

З початку року працедавці Волині перерахували на соціальні потреби держави 2 мільярди 664 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове держане соціальне страхування.

Це на понад 600 мільйонів гривень більше проти аналогічного періоду торік, – повідомили у прес-службі ДФС області. 

Динаміка сплати єдиного внеску наразі позитивна, відповідає соціально-економічним темпам розвитку регіону та свідчить про належну взаємодію та конструктивний діалог волинського бізнесу з фахівцями ДФС.

Тож у ГУ ДФС у Волинській області щиро дякують тим роботодавцям, котрі демонструють відповідальну позицію у виконанні своїх зобов’язань перед державою та найманими працівниками.

«Варто особливо наголосити, що недотримання вимог щодо легальної оплати праці окремими працедавцями не лише створює напруженість у фінансуванні соціальних виплат, а й матиме вкрай негативні наслідки для тих працівників, котрі погоджуються працювати в умовах «тіньової» зайнятості.

Так звані трудові нелегали не можуть претендувати на соціальні виплати у разі втрати працездатності та не матимуть належного пенсійного забезпечення в майбутньому. Тож кожен працюючий, незалежно від віку і виконуваної роботи, повинен цікавитися, чи дотримується вимог закону його працедавець», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як зауважила керівник волинських фіскалів, така небайдужість кожного працівника спонукатиме роботодавців уважніше ставитися до потреб своїх працівників, використовувати легальну працю, відповідно - сплачувати податкові платежі до бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Світанок на Світязі. ФОТО
Наступна новина ЖК «Оріон»:  4х4, або «повний привід» ексклюзивного житла
Останні новини
Схожі новини