Волинські радикали привітали з днем народження однопартійця з геріатричного пансіонату

Волинські радикали привітали з днем народження однопартійця з геріатричного пансіонату

Члени Волинського осередку Радикальної партії Олега Ляшка привітали з днем народження однопартійця Михайла Новосада, який тривали час проживає у Луцькому геріатричному пансіонаті.

Михайло – візочник, має активну громадянську позицію, на останніх виборах до Луцької міської ради був четвертим у списку РПЛ, відтак мало не став луцьким обранцем.

«Це дуже щира і гарна людина. Молодий. Енергійний. Ініціативний. Ми горді тим, що Михайло з нами в строю», - зазначив керівник фракції РПЛ у Волинській облраді Юрій Ройко.

За словами депутата, склалося так, що вже кілька років радикали опікуються цим пансіонатом. Тому добре знають проблеми закладу. І охоче спілкуються з його мешканцями.

Під час недавнього візиту Олега Ляшка у пансіонат

«Вважаю справою честі і обов’язку опікуватися геріатричним пансіонатом. Цей заклад став місцем довічного проживання більш як для 160 людей. Хоч «довічно» для мене звучить сумно, але так воно є. За всю історію пансіонату (а йому 35 років) не було жодної суттєвої допомоги зі сторони облради.

Коли я вперше потрапив туди (а ми зайшли в пральний корпус), був шокований. А там 70 людей зі 160-ти прикуті до ліжка, за ними треба ходити день в день. А в пральні з даху капало, стіни з грибком, старе радянське зношене обладнання, що протікає…

То була перша реальна допомога від фракції РПЛ, бо вдалося залучити гроші з обласного бюджету на ремонт. Потім було капітально відремонтовано приміщення, дах, встановлено енергозберігаючі вікна, частково замінено обладнання. Згодом ми добилися ремонту харчоблоку, зокрема системи вентиляції. У планах на весну – ремонт галереї та вестибюлю. Там просто в аварійному стані підйомні марші, між стінами тече вода. Думаю, ми справимося. Недавно там побував лідер партії Олег Ляшко, переконаний, що  ми реалізуємо і його обіцянку щодо глобального утеплення спального корпусу», - каже Юрій Ройко.

В особі волинських радикалів мешканці геріатричного пансіонату отримали надійних помічників.

«Ці люди заслуговують більшої уваги. За ці роки вони вже стали нам друзями. Як-от Михайло Новосад. Хоч Михайло – не просто друг, він – член команди», - зауважує керівник фракції РПЛ.

Читати також: «Засушіть цю квітку». Олег Ляшко у Луцькому геріатричному пансіонаті. ФОТОРЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому зоопарку поселилися рідкісні птахи. ФОТО
Наступна новина Коли завершать ремонт на вулиці Кравчука у Луцьку
Останні новини
Схожі новини