На Волині бракує 30 шкільних автобусів

На Волині бракує 30  шкільних автобусів

Волинські школи потребують 30 автобусів, для перевезення учнів. Забезпеченість шкільними автобусами в області становить 88%.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 3 грудня, – пише інформаційне агентство Волинські Новини.

Як повідомила начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмила Плахотна, на Волинь цьогоріч передали шість шкільних автобусів, ще три автобуси повинні передати найближчим часом.

Останньою кошти на співфінансування передавала Вишнівська ОТГ. Оскільки ці кошти, 600 тисяч гривень, не встигли використати протягом року, зараз їх повернуть громаді.

Щодо закупівлі автобусів у 2019 році, чиновник зауважила, що це залежатиме від обсягу співфінансування з державного бюджету. Зараз область потребує ще 30 шкільних автобусів, включно з тими, які необхідні, аби замінити автобуси, які вичерпали ресурс. Наразі забезпеченість доведення шкільними автобусами в області становить 88%, використовують загалом 201 автобус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через «євробляхарів» Волинь недоотримала 30 мільйонів гривень на ремонт доріг
Наступна новина «Не наражайте себе на небезпеку»: волинські патрульні просять водіїв бути обережними на дорогах
Останні новини
Схожі новини