Волинські спортсмени вибороли п'ять медалей на міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби

Волинські спортсмени вибороли п'ять медалей на міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби
Фото з Facebook Валентини Борисюк

Вихованці Любешівської ДЮСШ успішно виступили на 48 Міжнародних змаганнях зі спортивної ходьби у місті Алітус, що у Литві та виборили п’ять медалей. 

Про це повідомила газета «Нове життя»

Перші місця зайняли на дистанції 5 км у категорії U18 Едуард Муравський, на дистанції 1 кілометр у категорії U14 Анна Борисюк і на дистанції 20 км у категорії U23 Дмитро Медведюк. Другу сходинку на дистанції 20 км у категорії U23 посів Тарас Корецький, третю на дистанції 5 км у категорії U18 – Оксана Лук’янович.

Фото з Facebook Валентини Борисюк

«Дякуємо нашим друзям з Литви Kastytis Pavilonis, у такий складний час ми відчуваємо велику підтримку, дякуємо за вашу гостинність і турботу про наших спортсменів», – зазначила у Facebook директорка Любешівської ДЮСШ Валентина Борисюк

«Ми маємо підтримувати наших спортсменів і поки на нашій рідній землі іде війна, маємо знаходити всі можливі шляхи участі спортсменів на змаганнях за кордоном. Кожен спортсмен і тренер має зараз ще більше працювати і привозити медалі задля майбутнього України! Щоб якомога більше у кожному куточку світу піднімався наш прапор і лунав наш гімн! Пишаємось, що ми з України. Дякуємо ЗСУ!», – додала вона. 

Нагадаємо, волинський спортсмен Дмитро Вишинський на 24-х літніх Дефлімпійських іграх, які відбуваються у Бразилії, виборов «срібло» та «золото»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Випускник волинської семінарії стане єпископом
Наступна новина У Луцьку загорілась квартира, в якій була мати з двома дітьми
Останні новини
Схожі новини