Волинські спортсменки вибороли вісім нагород на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики

Волинські спортсменки вибороли вісім нагород на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики

У Львові відбувся Чемпіонат України зі спортивної акробатики серед юніорів, де вихованки обласної дитячо-юнацької спортивної школи показали блискучий результат та вибороли вісім медалей різного ґатунку.

Змагання провели  8-11 листопада, – повідомляє Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Волинська жіноча група - Пом’яновська Дарина, Мальчук Олександра та Куніцка Вікторія уже в котре підтвердила свою високу спортивну майстерність та виборола золото чемпіонату. 

Юхимюк Ірина та Чернявська Софія показали другий результат серед жіночих пар всієї України - в їх активі 2 срібні медалі.

Також срібними призерами чемпіонату стала жіноча група у складі : Сахарук Дарії, Бірюкової Олександри, Олексієнко Аліни.

«Щиро вітаємо спортсменок та їх тренерів - Кришпінович Олену Юріївну та Пащук Вероніку Петрівну. Бажаємо усім міцного здоров'я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот», – йдеться в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинських пилорамах провели обшуки
Наступна новина У Луцьку студенти організовують акцію протесту. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини