У Луцьку студенти організовують акцію протесту. ВІДЕО

У Луцьку студенти організовують акцію протесту. ВІДЕО

Для того, аби звернути увагу керівництва Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на холод в навчальних аудиторіях, студенти організовують акцію протесту.

«Всі ми хочемо навчатися комфортно!⠀Ти ніби на парі, а таке відчуття, що на Північному полюсі?
Думаєш не про навчання, а про те, як зігрітися гарячим чаєм та теплим одягом?  Запрошуємо кожного студента долучитись до флешмобу #comfort_study», – повідомляють студенти на сторінці профкому студентів СНУ імені Лесі Українки у Фейсбуці.



«Що, як і коли⁉️⠀Вдягай одяг, в якому тобі зручно і, головне, тепло вдома (піжамки) бери термоси з гарячими напоями, пледи, подушки та приходь так на пари. Опісля, зустрінемось біля лабораторного корпусу 14 листопада о 11:30 на своєрідну акцію-протест», – пишуть організатори, а також повідомляють, що буде музика, танці, розваги та конкурс на найоригінальніше фото.

«Комфортні умови навчання - запорука якісної освіти! Приходь і давай разом доведемо, що ми хочемо мати комфортне навчання без обмежен», – йдеться в дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські спортсменки вибороли вісім нагород на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики
Наступна новина На Волині «полювали» на мисливців-порушників. ФОТО
Останні новини
Схожі новини