Назвали ймовірну дату повернення додому тіл загиблих українців в Ірані

Назвали ймовірну дату повернення додому тіл загиблих українців в Ірані

За словами сімей загиблих, це відбудеться не раніше наступного тижня. Орієнтовною датою називають 14-15 січня. 

Про це розповіли члени родини загиблого бортпровідника Дениса Лихна для сайту «Сьогодні».

«Щодня ми намагаємося дізнатися дату, але офіційної інформації поки нема. Хтось із родичів наших дізнався, що це відбудеться не раніше як 14-15 січня», – сказали в родині Дениса.

У родині загиблого бортпровідника Ігоря Матькова уточнили, що у його батьків, а також у членів сімей інших загиблих взяли зразки ДНК для проведення експертизи на території Ірану. 

У свою чергу, і в МЗС, і в ДСНС поки не спростовують, але й не підтверджують інформацію, що тіла будуть доставлені через п'ять-шість днів. За їхніми даними, доставка тіл безпосередньо залежала від того, коли до Ірану будуть відправлені ДНК-зразки родичів загиблих. За даними МВС, електронну ДНК-формулу було відправлено до Ірану вранці в суботу, 11 січня.

«Всі фрагменти тіл знаходяться в морзі. Українські експерти поки не можуть сказати, за який саме строк іранці зможуть ідентифікувати 11 українців, адже в морзі безліч фрагментів. Деякі – розміром з кулак», – кажуть джерела видання в іншому відомстві.

Нагадаємо, 8 січня в Ірані розбився український літак. На борту було 176 людей, одна з них – волинянка Юлія Сологуб. 11 січня Іран офіційно визнав, що збив ракетою український літак


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинських перевізників просять не допускати звучання «російської попси» в маршрутках
Наступна новина Втікач Янукович «віджимає» землю росіян на знаменитому курорті
Останні новини
Схожі новини