Волинський аграрій Євген Дудка розказав, як розбагатів

Волинський аграрій Євген Дудка розказав, як розбагатів
Євген Дудка

Засновник групи компаній «Вілія» та керуючої компанії «Волинь-Зерно-Продукт» Євген Дудка розповів про те, з чого починав свій бізнес та якої стратегії дотримується  у керуванні компанією.

«Бізнес  бере початок з торгівлі, що було характерним для більшості підприємств 1990-х років. Наступним щаблем зростання була давальницька переробка зернових та поява власного транспорту», –  розповів аграрій у інтерв’ю видання Landlord.

Зазначимо, материнська компанія «Волинь-Зерно-Продукт», яка більш відома на аграрному ринку, існує з 2001 року. Група компаній «Вілія» веде виробничу та комерційну діяльність у напрямах: рослинництво, тваринництво, борошномельне виробництво, послуги елеваторного комплексу, зернотрейд, постачання засобів захисту рослин, добрив, насіння. Усього в компанії працюють понад 1300 співробітників.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рибалка у Норвегії і ранкова кава від шефа: корпоративні секрети «Вілії»

«Придбання у 2003 році першого підприємства за шалені на той час кошти — $63 000, і ще $18 000 за 5 га землі в межах міста, стало фактично стартом нашої виробничої діяльності. Ось тоді ми й почали займатися переробкою, яка є моєю улюбленою темою. Чим більша глибина переробки, тим стійкіша структура. Проте сьогодні борошномели переживають не найкращі часи», – розповів Євген Дудка.

«Особливість мого підходу — я просто рахую кошти. Для мене ключове правило — капітальні інвестиції мають перекриватися власним капіталом», – наголошує чоловік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому в новобудови інвестувати краще
Наступна новина Графік відключення світла у Луцьку на 19 квітня
Останні новини
Схожі новини