Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою випустив 330 юнаків та дівчат. ФОТО

Волинський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою  випустив 330 юнаків та дівчат. ФОТО

Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні 1 червня випустив 330 юнаків та дівчат.

Про це йдеться на сторінці голови Волингської ОВА Юрія Погуляйка. 

«Випускний – це завжди хвилююче як для ліцеїстів, так і їх батьків. Бо це означає, що далі розпочинається самостійне та доросле життя. Знаю, що для цього вони багато та старанно вчилися. Більше того, багато з них поєднають своє життя із захистом держави та служінням у Збройних силах України. Дякую їм за це. Дякую батькам за таких чудових дітей, за терпіння та турботу про них. І звичайно вчителям – за вклад у покоління, яке вони також виховували», – написав очільник області. 

За словами Погуляйка, робота навчального закладу колосальна, про що свідчить велика кількість нагород, грамот та медалей за досягнуті високі результати у третьому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, всеукраїнських і обласних предметних турнірах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ви йдете, і я піду»: історія полеглого 24-річного Героя із Заболоття
Наступна новина Відродили традицію: у Луцькому зоопарку для дітей організували свято. ФОТО
Останні новини
Схожі новини