Волинській обласній лікарні передали 2000 банок антисептика

Волинській обласній лікарні передали 2000 банок антисептика

У вівторок, 31 березня, радник міського голови Ігор Поліщук передав в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександру Дудару 2000 банок антисептика ДАН-2. Цей засіб пройшов необхідну перевірку та має всі сертифікати, безпечний для використання, адже працівники медичних закладів є у групі підвищеного ризику, щодня приймають пацієнтів та можуть заразитися різного роду інфекціями.

Про це повідомили на сайті міської ради.

«Антисептик нині дуже необхідний, аби персонал лікарні міг обробляти руки. Він у зручній упаковці і лікар, медсестра чи санітарка зможуть покласти його у кишеню халата та використовувати у мірі необхідності», – зазначив Олександр Дудар. 

Так, відомо, що Луцька міська рада замовила 10000 одиниць антисептика, який безкоштовно видаватимуть лучанам, працівникам соціальних служб, медикам, правоохоронцям, інспекторам муніципальної варти та усім, хто посилено працює у зв’язку з карантином.

«Вчора ми передали 1000 банок антисептика комунальному підприємству “Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”, а сьогодні - 2000 банок Волинській обласній клінічній лікарні. Будемо передавати поступово у всі медичні заклади міста. Як завершиться ця партія, то придбаємо ще антисептика», – зауважив Ігор Поліщук.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Все буде, або довезуть». Лікарня в Ківерцях прийматиме хворих на коронавірус, але не має обладнання
Наступна новина «Перед роботою медиків тестуємо на COVID-19», – лікар з Волині, який очолює львівську лікарню
Останні новини
Схожі новини