«Перед роботою медиків тестуємо на COVID-19», – лікар з Волині, який очолює львівську лікарню

«Перед роботою медиків тестуємо на COVID-19», – лікар з Волині, який очолює львівську лікарню

Олег Самчук, який очолює Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги розповів, що у медзакладі розпочали обов’язкове експрес-тестування медпрацівників на можливу наявність коронавірусу.

Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Уже два дні працівники чергових бригад відділення анестезіології та інтенсивної терапії і відділення невідкладної медичної допомоги, перед тим, як стати до роботи, у обов’язковому порядку тестуються. Наразі всі результати – негативні», – йдеться у дописі лікаря. 

«Чому це важливо? Наша лікарня – це 1800 медпрацівників. Вони щодня надають допомогу людям, які потрапляють у наш заклад із проблемами здоров’я. І саме вони, у час, коли світом шириться пандемія коронавірусу, у найбільшій небезпеці. А дбаючи про безпеку лікарів, ми турбуємося і про пацієнтів», – додав Олег Самчук.

Нагадаємо, Олег Самчук раніше був головним лікарем Ковельского МТМО. 11 лютого він очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинській обласній лікарні передали 2000 банок антисептика
Наступна новина Вручили приз четвертому переможцю акції від компанії «Забіяка» «Купуй сардельки - вигравай IPhone»
Останні новини
Схожі новини