Волинський перинатальний прийматиме пацієнток з коронавірусом в ізольованому приміщенні

Волинський перинатальний прийматиме пацієнток з коронавірусом в ізольованому приміщенні
Медичний директор Роман Савка

У Волинському обласному перинатальному центрі пацієнток із коронавірусом прийматимуть в ізоляторі, який облаштують у кімнаті для охорони.

Про це повідомив медичний директор Роман Савка, пише Суспільне.

За його словами, це приміщення використовуватимуть тимчасово, на період пандемії COVID-19. Нині тут – кімната охорони, яку медики готують по типу ізолятора. Вона має окремий вхід. Зі слів Савки, таким чином хворі не будуть контактувати з рештою пацієнтів.

«Охорону ми переносимо у друге місце, а тут проводимо ізолятор. Він повністю винесений за межі перинатального центру. І якщо жінка поступає, вона проходить через ізолятор, її оглядає чергова акушерка і при необхідності викликає чергового лікаря. Щоб не було контакту взагалі із приміщенням перинатального центру. Поки немає такої необхідності, тому що ще потоку хворих із ГРВІ, в тому числі з коронавірусом, немає такого. То ми робимо відбір перед приймальним пропускником. Але якщо така потреба буде – ми з сьогодні на сьогодні робимо це», – зазначив Савка.

Нагадаємо, на Волині станом на ранок 7 квітня діагностували вже 34 випадки коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Збройних силах України – перша смерть від коронавірусу
Наступна новина На Волині на коронавірус захворіли вже 20 медиків
Останні новини
Схожі новини