Священник з Волині створює унікальні гравюри

Священник з Волині створює унікальні гравюри

Священник Олег Мицько з Каменя-Каширського створює гравюри на склі та дзеркалах.

"Зробити ексклюзивне дзеркало у прихожу чи матові узори на келихах — цілком! А може змайструвати сувенірну каністру з усіляким чоловічим крамом. Окрім різьбярства умілець має хист до декорацій", — розповіла про чоловіка дружина Наталка, пише Полісся.

Отець Олег розповів, яке заняття є найулюбленішим для нього.

"З поміж усього згаданого все ж надаю перевагу різьбі на склі. Його оптичні можливості мають властивість створювати певну ілюзію багатомірності світла. Це своєрідна магія. Перші мої малюнки виглядали дещо пласкими та векторними. Згодом роботи були значно цікавішими, бо зображення ставали більш виразними та об’ємнішими. Як тільки вдається втілити свій задум в одній техніці гравірування, одразу спадає на думку нова ідея, і це затягує. Водночас дає змогу приємно та з користю проводити вільний час, якого нині катастрофічно не вистачає", - каже священник.

Також він поділився, в чому іще можна застосувати гравірування на склі.

"Кожен член нашої родини має іменне горнятко з вигравіруваними іменами їх власників. Чимало сувенірних бокалів з написом військового батальйону чи малюнків з певними емблемами завіз у зону ООС. Утім, звідти маю і крім цього багато замовлень. Деяку продукцію виготовляю родичам на подарунки", - зауважив Олег.

Дружина священника Наталія також займається виготовленням ляльок ручної роботи, а чоловік свого часу допомагав їй у цьому. 

"Ще б пак! Хто, як не дружина скаже правду про свого чоловіка . Художній талант в Олега — очевидний, проте розвивати він його почав не так давно. Його руки завше шукають застосування у чомусь прекрасному", - зазначила жінка.



 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку боротимуться з торгівлею людьми
Наступна новина Волинський коледж відзначив 135-річчя з дня заснування
Останні новини
Схожі новини