Волинським підприємцям розповіли, як захищати свої права. ВІДЕО

Волинським підприємцям розповіли, як захищати свої права. ВІДЕО

Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна зустрілась і поспілкувалась із владою та підприємцями Волині.

Поспілкуватися у форматі діалогу з бізнес-спільнотою волинського регіону та донести інформацію щодо впровадження реформ, які полегшують ведення господарської діяльності – саме це головна ціль візиту голови Державної регуляторної служби України Ксенії Ляпіної, – ідеться в сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

Відтак, каже Ксенія Ляпіна, суб’єкти господарювання матимуть своєрідний захист через громадські ради і таким чином братимуть участь у прийнятті рішень органами влади і знатимуть чіткі правила гри у сфері нагляду та контролю.

Дерегуляція, яка передбачає усунення перешкод для розвитку бізнесу, полегшення адміністрування бізнес-процедур і подібних моментів, власне й, має дати великий поштовх для того, аби підприємці не припиняли свою діяльність, а навпаки, мали стимул його розвивати.

Чи спрацює та стане успішною ця схема для українського бізнесу, вочевидь, покаже час.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Паспорт у 14: волинянам нагадують про нові вимоги
Наступна новина У Луцьку діти роздумували про важливість миру. ФОТО
Останні новини
Схожі новини