«Ми отримуємо десятки повідомлень», - Поліщук про продаж алкоголю попри заборону

«Ми отримуємо десятки повідомлень», - Поліщук про продаж алкоголю попри заборону
Луцький міський голова Ігор Поліщук. Скріншот з відео

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, що не всі підприємці у місті дотримуються заборони з продажу алкоголю. Відтак, якщо вони порушують встановлені правила, на них складають відповідні протоколи, а сам алкоголь знищують.  

Про це міський голова Ігор Поліщук розповів у своєму зверненні у «Facebook».

Нагадаємо, з 1-го березня продаж алкоголю заборонений на всій території Волині. У Луцькій громаді – з 28-го лютого. У п’ятницю, 4-го березня, Ігор Поліщук опублікував на своїй сторінці у «Facebook» відео, на якому муніципали розбивають ящики з пляшками алкоголю. За його словами, вони належать підприємцям, які не дотримувались заборони на продаж спиртного. 

«До нас надходять десятки повідомлень щодо того, що там здійснюється торгівля, то там здійснюється торгівля. Виїжджає наша група швидкого реагування муніципальної варти, виїжджає поліція. Вчора я публікував відео, як поліція працює з тими, хто не бажає виконувати розпорядження, хто не реагує на зауваження. Тому що перед тим, як знищити цю партію алкоголю, яку намагалися продати, поліція попереджала про неприпустимість.

Ми на перший раз завжди намагаємось попереджати. Якщо не розуміє той чи інший підприємець, тоді знищується, відповідно, ця партія алкоголю. Разом із тим складаються адміністративні матеріали. Людина притягається до відповідальності», - сказав Ігор Поліщук.

Крім того, міський голова нагадав, що у Луцьку відбуваються навчання з самооборони та дій під час воєнного стану. Такі курси організовують побудинково. Зокрема, організувати їх можна через голів ОСББ та житлово-комунальні підприємства. Ігор Поліщук зазначив, що організувати такі курси можуть і мешканці приватного житлового сектору. Охочих просять телефонувати за номерами: 77 31 60, або 77 31 63.

Також навчання про те, як діяти в умовах воєнного стану та як надавати медичну допомогу проходять о 13:00 у приміщенні комунального закладу «Спорт для всіх», що на вулиці Будівельників, 11. Довідки за телефоном: 097 17 77 988.

 

">http://

Нагадаємо, раніше Ігор Поліщук звернувся до мешканців Бреста та всіх білорусів із закликом не виконувати злочинних наказів та не брати участі у віні на боці РФ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 29-річний волинянин загинув під час боїв за Київську ГЕС
Наступна новина У Херсоні люди вийшли на масштабний мітинг, щоб вигнати окупантів
Останні новини
Схожі новини