Волинським спортсменам-олімпійцям подарували квартири у Луцьку

Волинським спортсменам-олімпійцям подарували квартири у Луцьку

Майстер спорту України Міжнародного класу з веслування на байдарках та каное Юрій Вандюк та два Майстра спорту України Міжнародного класу з легкої атлетики Ірина Климець та Олена Собчук — віднині власники житла у Луцьку. Ордери на квартири в сучасній новобудові на вулиці Арцеулова, 1а вони отримали сьогодні під час урочистостей з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Документи їм вручили радник міського голови Луцької міської ради Ігор Поліщук, голова обласної ради Ірина Вахович та радник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Бизов, – інформують у Луцькраді.

Радник міського голови вручив лучанам, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Луцьку, подяки міського голови.

Далі ж відбулась головна подія, героями якої стали спортсмени-олімпійці.

“Ніби стою на найвищій сходинці Олімпійського п’єдесталу”, - каже власниця нової квартири Ірина Климець, описуючи свої емоції.

Вона подякувала міській владі та усім, хто долучився та посприяв, щоб спортсмени отримали свої квадратні метри нерухомості. Окремо також відзначила вклад тренерів, які щоденно працюють з ними.

Не скупились на слова вдячності й колеги Ірини. Сім’я спортсменів Собчуків та Юрій Вандюк закликали молодь займатися спортом та прославляти наше місто на цілий світ.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Уряд погодив проєкт держбюджету на 2021 рік. Що там буде?
Наступна новина У МОЗ розповіли, кому можуть відмовити в госпіталізації через карантин
Останні новини
Схожі новини