Волинському експоліцейському, через якого загинули двоє людей, винесли вирок

Волинському експоліцейському, через якого загинули двоє людей, винесли вирок

У Ківерцівському районному суді 4 серпня винесли вирок колишньому очільнику карного розшуку Волині Геннадію Єпіфановичу. Його засудили до дев'яти з половиною років позбавлення волі. Чоловіка обвинувачують у вчиненні смертельної ДТП. 

Окрім позбавлення волі чоловіка позбавили права керування автомобілем на три роки. Суд повністю задовольнив вимогу родини таксиста, який загинув в аварії стягнути моральну та матеріальну шкоду у розмірі 600 тисяч гривень та судові витрати, – пише Суспільне.

Нагадаємо, Смертельна аварія трапилася 2019 року 21 лютого в селі Дачному. Чоловік на «Мерседесі» врізався у машину таксі. Внаслідок зіткнення 44-річний водій таксі Олег Мирошников та 32-річна пасажирка Софія Швець загинули на місці, її 9-річна донька потрапила до реанімації. Водій «Мерседеса» Геннадій Єпіфанович був напідпитку.

Родина жінки, яка загинула під час аварії і була пасажиркою таксиста, поки вирішила не подавати цивільного позову про компенсацію шкоди.

В останньому слові у суді Генадій Єпіфанович сказав, що погодиться з вироком Ківерцівського районного суду, але його права були порушені та він буде подавати апеляційну скаргу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна здобула перше «золото» на Олімпіаді в Токіо
Наступна новина Антона Геращенка звільнили з посади заступника глави МВС
Останні новини
Схожі новини