Волинську поліцію обшукували через привласнення 5 мільйонів, – ЗМІ

Волинську поліцію обшукували через привласнення 5 мільйонів, – ЗМІ
Фото - Корупція.Інфо

Обшуки в Головному управлінні Національної поліції Волинської області відбулись в рамках провадження щодо розтрати коштів транспортним управлінням. Слідчі підозрюють, що кошти, виділені на ремонт автомобілів, проводили через липові фірми, а роботи не виконували.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини із посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Нагадаємо, 11 грудня в приміщенні ГУНП Волинської області відбулись обшуки. Під час слідчих дій в одному з кабінетів вибили двері. За інформацією джерела, працювали співробітники головного слідчого управління ГУНП.

За версією слідства, працівники транспортного відділу, відділу забезпечення апарату у змові з колегами привласнювали кошти, виділені на ремонт поліцейських автомобілів та їх сервісне обслуговування. Зокрема, йдеться і про нові Isuzu D-max.

Гроші, виділені на заміну покришок, масла, сервісне обслуговування та ремонт, списували, а роботи проводили в не повному обсязі або ж не проводили взагалі.

Попередня сума коштів, яка «пройшла» через схему, за інформацією джерела, – близько 5 мільйонів гривень.

Повідомляється, що фірми, які буцімто виконували ремонт, зареєстровані на підставних осіб, а кошти, отриманні незаконним шляхом, привласнювали правоохоронці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з'явився новий боксерський ринг. ФОТО
Наступна новина Христинка хоче чути: маленька волинянка чекає на складну операцію . ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини