Волиняни можуть, не виходячи з дому, оформити допомогу при народженні дитини

Волиняни можуть, не виходячи з дому, оформити допомогу при народженні дитини

Для того, щоб оформити допомогу при народжені дитини, не обов’язково стояти в чергах до держорганів. ПриватБанк дає можливість зробити це, не виходячи з дому.

Із минулого року батьки мають змогу подавати документи для призначення допомоги через Інтернет без необхідності особистого відвідування районного управління соціального захисту населення. Таку можливість дають електронні сервіси ПриватБанку.

Онлайн-подачу документів на призначення допомоги батьки зможуть здійснити  на офіційному сайті Міністерства соціальної політики за допомогою сервісу “Електронно-цифровий підпис” (ЕЦП), який безкоштовно надає ПриватБанк. Замовити сертифікат з ЕЦП можна в Інтернет-банку Приват24: розділ “Усі послуги” > “Бізнес” > “Електронний цифровий підпис” > “Замовити, додати сертифікат”.

Зауважимо, що соціальна картка у ПриватБанку безкоштовна. Її можна оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині. Процес оформлення займає кілька хвилин. А кошти на картку будуть надходити одразу в момент їхнього нарахування органом соціального захисту.

До слова, соціальна картка дозволяє користуватись і програмою лояльності ПриватБанку “Бонус Плюс”. Розраховуючись карткою у мережі закладів “Бонус Плюс”, батьки повертатимуть від 1 до 20% від суми покупки, якими зможуть оплатити наступні витрати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкрили перший інклюзивно-ресурсний центр
Наступна новина Обережно — домашні улюбленці! У Луцьку домашня кицька покусала дитину. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини