Волиняни повертаються з InvictusGames

Волиняни повертаються з InvictusGames

В Австралії завершились змагання ІnvictusGames, тож волиняни повертаються додому.

Про це повідомила у себе на сторінці учасниця змагань Майя Москвич.

«Ось і все! InvictusGames2018 завершилися! Я лиш навчилася засинати тут вночі, а вже потрібно повертатися назад...)

Вчора була церемонія закриття, як на мене, набагато грандіозніша за попередню. Наша збірна виглядала на фоні інших трохи напруженою. Ще б пак, основний месидж з яким нас випроваджали - медалі, щоб не менше ніж минулого року!) Ми їх звісно веземо, але Invictus насправді не про це ...

В своїй промові принц Гаррі сказав, що Invictus - це родина, це світове комюніті незламних воїнів нових воєн. Invictus - це про сім’ю, братерство і підтримку. Що найбільша наша сміливість - поширити свої історії, бо так ми допомагаємо іншим. Що нормально просити про допомогу і бути не таким як всі і це нормально теж. Що ми на цих Іграх доводимо, що неможливе може бути можливим! Він сказав enjoy!

Сподіваюсь, що через кілька років нашу вже майбутню збірну випроваджатимуть саме з такою настановою! Just enjoy! І впевнена їхні виступи з таким гаслом значно перевершать наші )

Для довідки: наступні змагання відбуватимуться в 2020 році в Нідерландах.

На неформальну вечірку сил вже не вистачило, але я таки обмінялася футболкою зі своєю улюбленицею на цих змаганнях з Австралії. Emilea Mysko - it was nice to meet You! ! You was excellent!!!

Єдине бажання по завершенні Ігор - відпочити. Десь в теплих краях, на зберезі моря чи океану. І так довго, щоб змити всю втому зібрану на шляху, починаючи з лютого...

Але це буде потім, зараз в мене тут є ще одна не завершена місія», – написала Майя Москвич.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Навіть якби учні стояли з ганчірками, директор не може це дозволити», - луцька юристка
Наступна новина У Луцьку воду можуть подавати за погодинним графіком
Останні новини
Схожі новини