Волинянин переміг у конкурсі краси серед чоловіків з інвалідністю на візках

Волинянин переміг у конкурсі краси серед чоловіків з інвалідністю на візках
Володимир Склянчук

Мешканець села Городне Любомльського району, член громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» 27-річний Володимир Склянчук здобув перемогу на всеукраїнському конкурсі краси серед чоловіків з інвалідністю на візках «Мужність без обмежень 2019».

Захід відбувався 2 серпня 2019 року у Краматорську, повідомила Ольга Яренчук у групі «ГО "Асоціація осіб з інвалідністю “ДОБРОДІЯ В ДІЇ” - БОЧА» у Facebook.

Усього в конкурсі брали участь десятеро чоловіків із 6 областей: Донецької, Волинської, Харківської, Одеської, Житомирської та Київської.

Учасники змагалися з бочі, дартсу, спортивної риболовлі, пейнтболу, розбирали на час стрілецьку зброю та кидали муляж гранати, виконували хореографічні номери, позували на камеру в образах брутальних байкерів. Допомагали їм у цьому фіналісти минулорічних змагань «Мужність без обмежень» та «Краса без обмежень».

Темою заходу було «стиляжництво». Хореографи допомогли учасникам організувати танці в стилі 50-х–60-х років. Самі конкурсанти були одягнені в рамках відповідної епохи.

У результаті III місце посів Дмитро Баландюк (Донецька область), II місце розділили Сергій Баль (Житомирська область) та Олександр Яковець (Харків).

Переможцем конкурсу став волинянин Володимир Склянчук. Усі учасники отримали подарунки від спонсорів та партнерів заходу.

Довідково

Організаторами конкурсу є Управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна організація інвалідів ВО СОІУ, Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Донбас», Благодійний фонд «Нескорені».

Конкурс проходив при підтримці народного депутата України Максима Єфімова.

Мета конкурсу – створення позитивного образу людей з інвалідністю в суспільстві, привернення уваги громадськості до питання необхідності створення доступного середовища, соціальна інтеграція чоловіків з інвалідністю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скандал із медовухою на фестивалі тюльпанів: справу закрили, вилучені напої повернули
Наступна новина «Євробляхарі» на Волині шукали крадений ліс
Останні новини
Схожі новини