Юний співак з Волині виграв «золото» і «срібло» на міжнародному конкурсі

Юний співак з Волині виграв «золото» і «срібло» на міжнародному конкурсі
Ярослав Карпук

Срібний призер проєкту «Голос. Діти» Ярослав Карпук зі Старої Вижівки, що на Волині, здобув «золото» та «срібло» на міжнародному конкурсі талантів.

Про це повідомила мама юного співака на своїй фейсбук-сторінці, пише Район. Стара Вижівка.

«Virtual WCOPA 2020, World Championships of Performing Arts - WCOPA USA, що проходив в режимі онлайн у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. 2500 учасників із 70 країн світу. Ми отримали золото у номінації Vocal SA та срібло у номінації Vocal. Дякуємо національним директорам та усій команді Wcopa Team Ukraine за неймовірні емоції та новий досвід», – зазначається в дописі.

Довідково
World Championships of Performing Arts – це глобальний конкурс, який не має конкурентів і аналогів в цій сфері. Країни відправляють своїх найкращих представників.
Понад 100 продюсерів, менеджерів, агентів, директорів відомих компаній звукозапису, студій, модельних агентств, продюсерів, які приймають рішення в Голлівуді, присутні на WCOPA в пошуках нових талантів.

Читати також: Юний волинянин виконав українську версію італійського хіта Євробачення

Нагадаємо, Ярослав Карпук – зірка п’ятого сезону телевізійного шоу «Голос країни. Діти». Хлопець зачарував своїм співом мільйони слухачів та увійшов у трійку фіналістів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ розповіли, коли Україна зможе отримати вакцину від коронавірусу
Наступна новина У рамках «Бандерштату 2020» будуть і живі зустрічі, – організатори
Останні новини
Схожі новини