Волинянка отримала звання «Мати-героїня»

Волинянка отримала звання «Мати-героїня»

Жителька Волинської області Леся Світящук була удостоєна звання матері-героїні відповідним указом президента Петра Порошенка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Любомльської РДА.

Відповідно до Указу Президента України від 07 грудня 2017 року №409/2017 почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно Лесі Сергіївні Світящук.

Леся Сергіївна – багатодітна мама, яка народила і виховує 8 діток .У цій дружній  і великій сім’ї діти зростають гарними, добрими, навчаються чесності, порядності та відповідальності. Батьки приділяють належну увагу у вихованні своїх дітей.

Звертаючись до жінки, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук сказав: «Я сьогодні маю честь від імені Президента України Петра Порошенка привітати вас та вручити нагороду  «Мати-героїня». Дякую вам за належне виховання ваших дітей, адже це дуже важка і клопітка праця. Також вітаю вас Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю вашій родині добра, міцного здоров’я, процвітання, сімейної злагоди, довголіття та мирного неба над головою!».

Сьогодні, 3 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук разом з головою Вишнівської об’єднаної територіальної громади Віктором Сущиком  урочисто вручили нагрудний знак «Мати-героїня» та подарунок жительці села Вишнів, матері 8 дітей Лесі Сергіївні Світящук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку судитимуть чоловіка, який збив односельця та сховав його тіло
Наступна новина На Волині повним ходом йде підготовка до початку ремонту доріг
Останні новини
Схожі новини