«Все добре, але потрібно більше промоції», - Богдан Шиба про туризм у Луцьку

«Все добре, але потрібно більше промоції», - Богдан Шиба про туризм у Луцьку

Колишній міський голова Луцька Богдан Шиба вважає, що покращити ситуацію з туризмом у Луцьку можна було б завдяки активнішій промоції міста.

Про це він розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, нині у Луцьку триває реконструкція вулиці Пушкіна. Історичну бруківку – так звану трилінку – знімають та перекладають по-новому.  Ці роботи проводять для «збереження історичного обличчя вулиці», та й загалом всього міста. 

«Все у нас добре. Це ми так самі собі говоримо, що у нас мало що є побачити. Насправді є багато чого, тільки його треба більше розкручувати. Треба більше інформації та промоції про місто, про луцький замок», – вважає він.

Також Богдан Шиба рекомендує активніше використовувати історичне минуле Луцька.

«Тему зі з’їздом монархів цього літа можна було б розкрутити, зробити це все набагато масштабніше. Потрібно домовлятись із містами-партнерами. Наприклад, цьогоріч, коли 590 років з дня з’їзду монархів, домовитись із усіма містами-партнерами Луцька. Можна було б зробити європейську промоцію, щоб вони у своїх країнах цю інформацію розкрутили», – каже екс-мер міста.

«Кожного року треба придумувати якусь фішку. У нас багато класних місць, класних музеїв, які можна було б популяризувати», – підсумував він.

Довідково: З’їзд  європейських монархів відбувся у січні 1429 року. Протягом року у Луцьку планують провести заходи, присвячені цьому дню. Зокрема, це театралізоване свято, декілька історичних фестивалів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський поспіхом змінив документи з результатами аналізів на наркотики. ФОТО
Наступна новина У Луцьку розпочався благодійний бал «Імпреза Любарта». ФОТО
Останні новини
Схожі новини