Зеленський поспіхом змінив документи з результатами аналізів на наркотики. ФОТО

Зеленський поспіхом змінив документи з результатами аналізів на наркотики. ФОТО
Кандидат у Президенти Володимир Зеленський

Кандидат у президенти Володимир Зеленський оприлюднив документ з результатами аналізів, згідно з яким наркотичних речовин у його організмі немає. Однак спершу на його сторінці у Фейсбуці з’явився документ з датою взяття аналізів 2 квітня.

За 2,5 години документ замінили на той, де вказана дата 5 квітня, – повідомляє «Українська правда».

У проміжку між цими діями кореспондент «Української правди» звернулася до речника штабу Дмитра Разумкова, а він порадив звернутися у прес-службу – там не відповіли.

Згодом у клініці пояснили, що «стався казус»: «працівник відділу помилково замість цифри 5 натиснула 2. Просимо врахувати хвилювання співробітника».

Нагадаємо, 5 квітня Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи на вміст алкоголю і наркотиків. Зеленський здавав аналізи у клініці свого прихильника Андрія Пальчевського «Євролабі», Порошенко – у медпункті НСК «Олімпійський». При цьому Зеленський здав лише кров, а Порошенко – також сечу і волосся.

Як раніше повідомляла в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, з крові більшість наркотиків виводиться за добу, а от у волоссі їхні сліди залишаються на кілька місяців. У команді Порошенка вимагають від Зеленського здати на аналіз волосся.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Всі на аналізи: 10 фактів про батл Зеленського і Порошенка

Спершу на сторінці Зеленського з’явився цей документ. Дата взяття матеріалу – 2 квітня
За 15 хвилин опублікували цей. Тут дата 5 квітня

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку на 8 квітня
Наступна новина «Все добре, але потрібно більше промоції», - Богдан Шиба про туризм у Луцьку
Останні новини
Схожі новини