«Я готова відповідати за кожен крок на своїй посаді», - ексдиректорка «Луцьктепла» до Пустовіта

«Я готова відповідати за кожен крок на своїй посаді», - ексдиректорка «Луцьктепла» до Пустовіта

Ексдиректорка державного комунального підприємства «Луцьктепло» Валентина Малютіна відповіла на звинувачення в.о. мера Григорія Пустовіта щодо використання 16 мільйонів гривень попереднім керівництвом «Луцьктепла» не за призначенням. Вона зазначила, що готова відповідати за кожен крок на своїй посаді.

Про це вона написала у коментарі до допису про заяву Пустовіта у фейсбук-спільноті «Збережемо древній Лучеськ».

«Григорій Пустовіт, Григорій Недопад! Не хочу навіть коментувати подібні звинувачення! Виплата заробітної плати працівникам при відсутності підтримки міської ради не є нецільовим використанням, почитайте Конституцію! Тим більше, ваша кваліфікація не дає можливості щось адекватно оцінити. Я готова відповідати за кожен свій крок на посаді. А чи зможете це зробити ви, я маю великі сумніви.

Вас не влаштовують люди, які можуть сказати вам правду в очі, а не оспівують ваш менеджерський та господарський талант! Вас не влаштовувала моя позиція щодо можливості відмови від послуг котельні на Карбишева, тихенько з бюджету міста платите Тепелену... Замість того, щоб міняти мережі через їх критичний стан кладете бруківка та будуєте фонтани! Такої ганебної влади в місті не було! Маю надію, що це буде тривати недовго! І щоб двічі не вставати, перевірте діяльність муніципальної варти, проявіть невибіркову принциповість!», – йдеться у коментарі.

Нагадаємо: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі офіційно підтвердили перший випадок захворювання на коронавірус
Наступна новина У «Слузі Народу» заявили, що за склад уряду голосуватимуть один раз, а не за кожного кандидата
Останні новини
Схожі новини