«Я готовий возити пасажирів за 3 гривні», - луцький перевізник

«Я готовий возити пасажирів за 3 гривні», - луцький перевізник

Луцький перевізник Сергій Дьомін вважає, що тариф на проїзд для лучан потрібно знизити. А витрати підприємців натомість повинна компенсовувати міська влада.

Про це директор Луцького АТП 10701 розповів «Першому».

«Ми постійно сперечаємось з владою і населенням про те, скільки повинен коштувати проїзд у місті. Але для мене, як перевізника, це взагалі не має значення - 2, 3 чи 5 гривень. Більше того, я виступаю за те, щоб проїзд сьогодні коштував для всіх 3 гривні. Але це не означає, що перевізник возить пасажирів собі у збиток. Навпаки він повинен отримувати належну оплату, яка дозволяє і підтримувати підприємство, і вкладатись у розвиток», - зауважив підприємець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани активно голосують проти підняття тарифу в міських маршрутках

«Закон зобов’язує владу компенсувати перевізнику його втрати за регульованим тарифом. Так само, як вони доплачують Луцькому підприємству електротранспорту. Нікого ж не цікавить те, що за проїзд в тролейбусі він платить 3 гривні, а підприємству це обходиться у 4-5. Нікого не цікавить, що ЛПЕ отримує з міського бюджету 40 мільйонів гривень на рік. Заплатіть мені і я готовий возити так само за три гривні», - додав він.

Сергій Дьомін переконує – 5 гривень за проїзд не покривають витрат і не дозволяють підприємству розвиватись.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині знайшли повішеним школяра
Наступна новина БудуйТіло ЕКВАТОР: скільки скинули учасники «Замку Любарта» за 2 місяці
Останні новини
Схожі новини