БудуйТіло ЕКВАТОР: скільки скинули учасники «Замку Любарта» за 2 місяці

БудуйТіло ЕКВАТОР: скільки скинули учасники «Замку Любарта» за 2 місяці

Половина третього сезону проекту БудуйТіло на «Першому» – вже позаду. Члени команди «Замок Любарта», гумористи Назар Пащук, Володимир Тишкун та Роман Копитко, не покладаючи рук і ніг, продовжують тренування у спортивному клубі MAXIMUS під пильним наглядом Віталія Андрейчука.

Хлопці вже подолали більше 2 місяців тренувань і  показують непогані результати – каже тренер


«Сьогодні екватор – 2 місяці тренувань позаду. Проведемо зважування і заміри. Скажу «на око», в декого вже є мінус 20 кілограмів. Але я переконаний: це не остаточний результат», - каже тренер проекту Ілля Щурик, готуючи мірну стрічку до замірів.

Читайте також: БудуйТіло: Перше зважування трійки ваговиків «Замку Любарта»

А от Віталій Андрейчук вважає, що не всі показали максимальний результат. Мовляв у декого він очікував побачити дещо вищий показник інтенсивності.

«Успіхи не дуже, могло б бути й краще. У Вови з Ромою все чітко і нормально, по плану. Трохи відстає Назар. Але це – через те, що ще до старту проекту він уже скинув кілька кілограмів. Думаю,  на наступний місяць загальна картина вирівняється. Вцілому вони стали активніші, жвавіші, ніби все йде по плану. Я вірю у своїх спортсменів», - коментує Віталій Андрейчук.

НАЗАР ПАЩУК – 26 років

Параметри 24.08.2018 24.10.2018

Зріст

178 см 178 см

Вага

109 кг 102,1 кг

Об'єм грудної клітки

116 см 111 см

Об'єм талії

108 см 102 см

Об'єм бедер

111,5 см 105 см

Об'єм стегна

58 см 59 см

Об'єм гомілки

43 см 41,5 см

Об'єм руки

39 см 36,5 см
Об'єм передпліччя 32 см 28,5 см

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Таким чином, Назар скинув майже 7 кілограмів.

Зважування

ВОЛОДИМИР ТИШКУН – 25 років

Параметри 24.08.2018 24.10.2018

Зріст

180 см 180 см

Вага

131,9 кг 112,7 кг

Об'єм грудної клітки

125 см 113 см

Об'єм талії

125 см 110 см

Об'єм бедер

132 см 118 см

Об'єм стегна

64 см 66 см

Об'єм гомілки

47,5 см 43 см

Об'єм руки

43 см 39,5 см
Об'єм передпліччя 32 см 30 см

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Володимиру Тишкуну вдалось скинути понад 19 кілограмів.

Зважування

РОМАН КОПИТКО – 25 років

Параметри 24.08.2018 24.10.2018

Зріст

190 см 190 см

Вага

148,5 кг 126,9 кг

Об'єм грудної клітки

136 см 122 см

Об'єм талії

137,5 см 119 см

Об'єм бедер

132 см 122 см

Об'єм стегна

67 см 62,5 см

Об'єм гомілки

47 см 45 см

Об'єм руки

42 см 38,5 см
Об'єм передпліччя 30 см 29 см

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Та зрештою, рекордсменом на екваторі заслужено визнали Романа Копитка. Йому вдалось скинути понад 21 кілограм.

Зважування

Побачивши такі результати, хлопці неабияк пожвавішали.

«Да, я чекав, що скину трішки більше, але я вже можу підтягнутись 4 рази. Насправді це дуже круто, коли ти можеш робити отаке зі своїм тілом. З далекого дитинства по шкільних нормативах я був… у нас в спортзалі колись стояв козел, через якого всі стрибали, ото я був десь на рівні з ним... 

Зараз в мене вже є власні успіхи – ми на 4 поверсі знімаємо офіс, то колонки стало легше туди носити. Значно легше.

Що я зауважив... Ми з хлопцями ведемо багато весіль,  І раніше, після 2-3 вечірок підряд (п’ятниця-субота-неділя), зранку я півгодини мусив розходжувати ноги, тому що вони дуже «забивались». Було дуже боляче, (ще й тому, що в мене плоскостопість). Коли прокидався – було враження, що вночі мене добряче лупили. А зараз такого немає! В мене сил ще дуже  багато,  і натхнення є. Бо мої хлопці дуже активно худнуть і мені треба нарощувати тепер темпи за ними», - розповідає  Назар Пащук.

Назар Пащук заміри

А от Роман Копитко, який скинув найбільше, каже що настільки втягнувся у тренування, що відвідує спортзал всередньому по 5 разів на тиждень.

«Ходимо в зал стабільно, тому став менше бачитись з друзями. Вони вже зреклись мене. :)  Тренування з кожним разом стають важчі. Добре що не повторюються вправи. Стараюсь відвідувати спортзал 4-5 разів на тиждень, тому й результат, як на мене,  непоганий – мінус 21,6. Але це ще не все, тренер сказав треба скинути щонайменше 30. Тому екватор-екватором, а йдемо далі. По собі скажу, що мені стало легше ходити, сон став кращий, а може й взагалі перестав хропіти вночі. Чекаю грудня, щоб відгуляти фінал з тренерами – то моя заповітна мрія»,  - ділиться планами на майбутнє Рома.

Роман Копитко заміри

А от Володимир Тишкун вочевидь неабияк переймається своїм зовнішнім виглядом. Зокрема, хлопець зауважив, що більшість костюмів, та й повсякденний одяг скоро доведеться міняти – речі стали на кілька розмірів завеликі, що дуже радує Володю.

«Для мене головний показник того, що є результат – це те, що я почав нормально зав’язувати сам шнурки: нагнувся і зав’язав. Речі трохи стають великі, треба міняти гардероб,. Але ще в принципі до цього руки не дійшли. Я поправлявся поступово, то думаю зараз включу зворотній відлік і подістаю з шафи ті всі свої гламурні речі. Мій тренер Іллюха сказав, що через 2 місяці вдягну піджак з випускного… з його випускного. Іллюха взагалі чарівник – ганяє-ганяє мене, а потім прийшов, обійняв і все – ти вже на нього не злишся. За його теорією людину треба обіймати тричі на день по 12 секунд. Отак ми тепер побудували тренування», - розповідає Вова.

Вова Тишкун заміри

Третій тренер проекту БудуйТіло Максим Андріюк зауважив, що якщо хлопці не втратять темпу – то покажуть неабиякий результат.

«Тут головне – не збавити темп на півдороги. Бо можна отак потішитись хорошим результатом і втратити інтерес. Тому – працювати не припиняємо, а лише нарощуємо навантаження. Це лише екватор і попереду у нас ще 2 місяці тренувань. Обіцяю, що буде не солодко, але результат вразить багатьох», - переконаний Максим Андріюк.

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

Будуй тіло екватор


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я готовий возити пасажирів за 3 гривні», - луцький перевізник
Наступна новина Якою буде амбулаторія у громаді під Луцьком
Останні новини
Схожі новини